Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id. Alka forsikring - FORSIKRINGGUIDE. Alka forsikring dækker bredt

ALKA forsikring - forsikringsselskab

Til højre på siden finder du oplysninger om nogle af de mange forsikringer Alka Forsikring tilbyder.

Alka Forsikring hjemmeside: Klik her

Alka, forsikring, alka-forsikring, alkaforsikring, kontakt, info, telefon, hjemmeside, forsikringer, forsikringsselskab

 

Om Alka Forsikring

Alka er ejet af fagbevægelsen

Alka er fagbevægelsens forsikringsselskab og ejet af en række organisationer og virksomheder i Danmark, Sverige og Norge, der alle har tilknytning til fagbevægelsen samt Alkas medarbejdere. Vi er godt 500 mennesker, hvoraf de fleste arbejder i vores hovedkontor i Høje Taastrup.

ALKA`s VISION

Kvalitet til gode priser Vores vision er at give vores kunder forsikringer af højeste kvalitet til gode priser. Derfor laver vi kollektive aftaler via forbundsordninger for at sikre kunderne nogle af markedets billigste priser.

Alka`s løfte til kunderne Vi yder hurtig og enkel service direkte via telefon og internet. Derved undgår vi de dyre mellemled Vi fokuserer ikke på overskuddet. Det er nemlig ikke Alka, men derimod vores kunder, der skal have fortjenesten af at være hos Alka.

Vores priser svarer altid til den risiko, vi tager, og vi sparer op til at sætte priserne yderligere ned. Alka er til for fagbevægelsens medlemmer Alka er ejet af fagbevægelsen.

Mange af vores kunder er derfor også indirekte vores ejere – og det er dem, vi arbejder for. Vi er ganske enkelt sat i verden for at sikre, at fagbevægelsens medlemmer får den bedste forsikring til en fordelagtig pris. Vi prioriterer tilfredshed, respekt og loyalitet højt, og samtidig arbejder vi enkelt, hurtigt og effektivt. På den måde skaber vi den kortest mulige vej fra kundens problem til den bedste løsning.

Medansvar sikrer bedre priser Hos Alka vil vi gerne give vores kunder en god og personlig forsikringshandel. Vores kunders egen indsats har derfor betydning for den gode forsikringshandel. Egen indsats betyder, at hvis en kunde tager medansvar ved f.eks. at installere en Alka Boks i sin bil, så bliver forsikringen billigere. Det sker, fordi kunden aktivt er med til at begrænse risikoen.
(Kilde: Alka.dk)

Alka, forsikring, alka-forsikring, alkaforsikring, kontakt, info, telefon, hjemmeside, forsikringer, forsikringsselskab

Alka forsikring - forsikringsselskab