Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id. ALM. BRAND FORSIKRING. Her er Alm. brand forsikring, tegn Forsikring her

Alm. Brand forsikring - tryghed i hverdagen

Til højre finder du informationer om de forskellige typer forsikringer Alm. Brand forsikring tilbyder.

Alm. Brand. Vi er sikre på, at vores forsikringer kan slå dine. Test. Klik her  

Alm, Brand, forsikring, almindelig, kontakt, info, telefon, hjemmeside, forsikringer, bilforsikring, indboforsikring, rejseforsikring, husforsikring

Om Alm. Brand forsikring


Alm. Brand Skadesforsikring

Alm. Brand er det fjerdestørste skadeforsikringsselskab i Danmark. Selskabet tilbyder en bred vifte af forsikringsprodukter målrettet segmenterne Privat, Erhverv og Landbrug.
Markedsandelen er på omkring 10 procent svarende til omkring 450.000 kunder.
På landbrugssegmentet er Alm. Brand Danmarks næststørste forsikringsselskab med en markedsandel på op mod 30 procent.

Skadeforsikringsaktiviteterne er placeret i den juridiske enhed Alm. Brand Forsikring A/S.

Alm. Brands mål er at have tilfredse kunder, der har et langsigtet forretningsforhold til koncernen. Vi tager udgangspunkt i mottoet "Alm. Sund Fornuft", og vi vil være kendt som et troværdigt og reelt forsikringsselskab. Derfor fokuserer Alm. Brand Forsikring primært på den almindelige dansker inden for alle kundegrupper i hele landet. Det medfører, at Alm. Brand kan standardisere arbejdsgange samt produkter og dermed effektivisere de administrative processer.

Alm, Brand, forsikring, almindelig, kontakt, info, telefon, hjemmeside, forsikringer, bilforsikring, indboforsikring, rejseforsikring, husforsikring


For at sikre højst mulig effektivitet implementeres der i øjeblikket et nyt moderne skadeforsikringssystem, som sammen med en allerede gennemført reorganisering af koncernen yderligere vil forbedre kundeservice- og betjening.

Koncernen har fokus på den gode kundeoplevelse og er bl.a. derfor repræsenteret lokalt via regionskontorer, filialer/butikker og salgscentre. Endvidere arbejder koncernen på at tilbyde kunderne mulighed for selvbetjening via internettet.

Fakta om Alm. Brand Koncernen

Alm. Brand A/S Koncernen er en dansk, finansiel koncern bestående af et børsnoteret holdingselskab, hvorunder der er en række datterselskaber. Koncernen driver virksomhed inden for skadeforsikring, bankvirksomhed samt liv- og pensionsforsikring, ligesom der drives investeringsvirksomhed som led i den primære driftsaktivitet.

Vi har en omsætning på omkring 7 mia. kr. og godt 1700 medarbejdere. Halvdelen af medarbejderne arbejder på hovedkontoret i København - resten på vores kontorer og filialer over hele landet.

Vi lægger vægt på den lokale kontakt til vores kunder og yder høj kvalitet og service via vores regionskontorer, assurandører og Alm. Brand filialer, der er fordelt over hele Danmark. Endvidere sælger og servicerer vi via vores hjemmeside almbrand.dk.

Vi har konkurrencedygtige priser - uden nødvendigvis at være de billigste på markedet. Vi ønsker at sikre vores kunder med dækninger, der hverken har huller eller overlapninger og en skadebehandling, der lever op til kundens tillid.

Historien om Alm. Brand af 1792
Alm. Brand blev etableret ved kongelig anordning underskrevet af Kong Chr. d. VII. den 29. februar 1792. Dengang var Alm. Brands formål udelukkende at tegne brandforsikringer for ejendomme uden for København og købstæderne.

I dag tegner koncernen alle slags forsikringer til almindelige danskere i alle dele af landet samt har aktiviteter inden for både liv og pension samt investerings- og bankvirksomhed.

Vores grundlæggende opgave har imidlertid ikke ændret sig igennem årene: Vi skal sikre den almindelige dansker.

Alm. Brand har igennem tiden erhvervet mange forskellige virksomheder og selskaber. Dette er en række af dem:

Tidslinje
1984 Selskabet Nordlyset – som herefter kom til at hedde Alm. Brand Liv og Pension.
1988 SJL-banken. Blev omdøbt til Alm. Brand Bank. SJL-banken var oprindelig den jyske Bonusbanken, der i 1974 havde etableret en filial på Jarmers Plads i København.
1989 Det Kjøbenhavnske Reassurance-Compagni (Kjøbenhavnske Re) fra 1915.
1996 Aktieselskabet Utrecht.
1999 Aktiemajoriteten i Finansieringsselskabet Gefion A/S. Gefion A/S blev derefter moderselskab for koncernens finansielle aktiviteter. Gefion A/S hedder i dag Alm. Brand A/S.
2000 De danske aktiviteter af Zurich Life Insurance.
2001 Provinzial Danmark, SamLiv og Cykelhandlernes Forsikringsselskab.
2002 Alm. Brand A/S erhverver skadeforsikringsporteføljen fra Alm. Brand af 1792 G/S. Al forretning er herefter samlet under Alm. Brand A/S, og Alm. Brand af 1792 G/S omdannes til et fmba.
2003 Provinsforsikring sammenlægges med Alm. Brand.
2006 Køb af Henton Børsmæglerselskab A/S.
2009 Salg af Kjøbenhavnske Re.

Kilde: Alm.brand.dk

Alm. Brand forsikring - Tryghed i hverdagen