Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id. BILFORSIKRING - God guide til din Bilforsikring - Hvad er en bilforsikring, spar penge på den.

Bilforsikring - søger du en billig bilforsikring

Om Bilforsikring

Hvad er en bilforsikring og hvad dækker den ?

Der er to muligheder, hvis du ønsker at forsikre din bil. Du kan tegne en lovpligtig ansvarsforsikring eller en kombineret ansvars- og kaskoforsikring.
En ansvarsforsikring dækker skader, du måtte forvolde på 3. person eller 3. mands ting, når du kører i din bil.

bilforsikring

bilforsikring, bilforsikringer


En kaskoforsikring dækker skader, der sker på din egen bil.
Forsikringen tegnes som regel med en selvrisiko, der betyder, at du selv skal betale et vist beløb, hvis der sker en skade.
 

bilforsikring, bilforsikringer

Langt de fleste bilejere har en kaskoforsikring. Den dækker skader på bilen. Den er egentlig frivillig, men har du lån i bilen, vil långiver som regel forlange, at du har en.

Kaskoforsikringen dækker skader på din bil ved påkørsel, brand, tyveri m.m. Der følger typisk også en retshjælpsforsikring og en redningsforsikring (SOS-dækning i udlandet) med.

Typiske retningsliner for Friskader og Totalskader, vedr. bilforsikring

Friskader
Skader sket ved brand, eksplosion, lynnedslag, tyveri, røveri eller genstande der falder ned på bilen belaster ikke forsikringen, og du vil fortsat rykke til et nyt, billigere præmietrin på trods af skaden, med mindre du har haft belastende skader i det forløbende år.

Totalskader
Hvis din bil er kaskoforsikret, og den bliver så beskadiget, at taksatoren vurderer, at reparation ikke skal ske, vil du i stedet få udbetalt en kontant erstatning.

Det samme gælder, hvis bilen bliver stjålet, og ikke er fundet inden fire uger efter, at du har anmeldt tyveriet til politi og forsikringsselskab.

Bilforsikring - Autoforsikring