Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id. CODAN forsikring - HER er Codan Forsikring, spar penge med Codan Forsikring

CODAN forsikring

Adresse og kontakt oplysninger:

Codan Forsikring - Gl. Kongevej 60  -  1790 København V

Telefon: 33 55 55 55

Codan Forsikring hjemmeside: Klik her

Codan, forsikring, kontakt, info, telefon, hjemmeside, forsikringer, forsikringsselskab

 

Om Codan Forsikring

Hvem er Codan?

Codan har sit navn fra havet omkring Danmark: Sinus Codanus, der er det latinske navn for Østersøen. Rødderne fører tilbage til England i 1781, og i dag er koncernen et resultat af en række fusioner gennem årene. Codan-koncernen er Skandinaviens tredjestørste forsikrings­selskab med flagskibene Codan i Danmark og Trygg-Hansa i Sverige. Desuden driver vi forsikringsvirksomhed i Norge, ligesom vi er markedsledende i Baltikum gennem det litauiske Lietuvos Draudimas og det lettiske Balta. Vores primære produkter er skadesforsikringer til både erhverv og privat, samt sundhedsforsikringer.

I 2007 blev Codan efter mere end 40 år afnoteret på Københavns Fondsbørs, og ved indgangen til 2008 var RSA eneejer af koncernen. Dermed er Codan i dag en vigtig hjørnesten i et internationalt forsikringsselskab med ca. 20 millioner kunder i mere end 130 lande. RSA har mere end 22.000 medarbejdere fordelt på 33 lande rundt om i verdenen.
Fra blå til lilla
I 2008 relancerede Codan sit brand i Danmark og Norge. Den nye visuelle identitet er en klar markering af, at det på mange måder er nye tider i Codan. Vi har søsat en række målrettede initiativer, som skal styrke vores position på markedet som et nordisk selskab med stærke internationale bånd. Med det nye brand har vi samtidig internt i virksomheden skabt ekstra fokus på, hvilken kultur vi ønsker at opbygge, så vi i højere grad kan leve op til vores kunders forventninger.

 

Fakta om Codan

  • Codan og Trygg-Hansa beskæftiger i alt ca. 3.200 medarbejdere i Norden - heraf 1.400 medarbejdere i Danmark 
  • På nordisk plan modtog Codan og Trygg-Hansa i 2008 656.000 skadeanmeldelser, det svarer til 1.797 skadeanmeldelser om dagen 
  • I 2008 udbetalte Codan og Trygg-Hansa 9,2 mia. DKK i erstatning 

 (Kilde: codan.dk)

Codan, forsikring, kontakt, info, telefon, hjemmeside, forsikringer, forsikringsselskab

Codan forsikring - forsikringsselskab