Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id. CODAN REJSEFORSIKRING - HER er Codan Rejseforsikring, spar penge med Codan Rejse forsikring

CODAN rejseforsikring

Klik her for at besøge Codan og læse mere om Codan Rejseforsikring

Codan, rejseforsikring, rejse, forsikring, ferie

 

Om Codan Forsikring - Rejseforsikring

Hvem er Codan?

Codan har sit navn fra havet omkring Danmark: Sinus Codanus, der er det latinske navn for Østersøen. Rødderne fører tilbage til England i 1781, og i dag er koncernen et resultat af en række fusioner gennem årene. Codan-koncernen er Skandinaviens tredjestørste forsikrings­selskab med flagskibene Codan i Danmark og Trygg-Hansa i Sverige. Desuden driver vi forsikringsvirksomhed i Norge, ligesom vi er markedsledende i Baltikum gennem det litauiske Lietuvos Draudimas og det lettiske Balta. Vores primære produkter er skadesforsikringer til både erhverv og privat, samt sundhedsforsikringer.

I 2007 blev Codan efter mere end 40 år afnoteret på Københavns Fondsbørs, og ved indgangen til 2008 var RSA eneejer af koncernen. Dermed er Codan i dag en vigtig hjørnesten i et internationalt forsikringsselskab med ca. 20 millioner kunder i mere end 130 lande. RSA har mere end 22.000 medarbejdere fordelt på 33 lande rundt om i verdenen.
Fra blå til lilla
I 2008 relancerede Codan sit brand i Danmark og Norge. Den nye visuelle identitet er en klar markering af, at det på mange måder er nye tider i Codan. Vi har søsat en række målrettede initiativer, som skal styrke vores position på markedet som et nordisk selskab med stærke internationale bånd. Med det nye brand har vi samtidig internt i virksomheden skabt ekstra fokus på, hvilken kultur vi ønsker at opbygge, så vi i højere grad kan leve op til vores kunders forventninger.

 

Fakta om Codan

  • Codan og Trygg-Hansa beskæftiger i alt ca. 3.200 medarbejdere i Norden - heraf 1.400 medarbejdere i Danmark 
  • På nordisk plan modtog Codan og Trygg-Hansa i 2008 656.000 skadeanmeldelser, det svarer til 1.797 skadeanmeldelser om dagen 
  • I 2008 udbetalte Codan og Trygg-Hansa 9,2 mia. DKK i erstatning 

 (Kilde: codan.dk)

Codan, rejseforsikring, rejse, forsikring, ferie

Codan forsikring - rejseforsikring