Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id. DANSKE forsikring - HER er Danske Forsikring, spar penge med Danske Forsikring

Danske forsikring

Adresse og kontakt oplysninger:

Danske Forsikring - Borupvang 4 - 2750 Ballerup

Telefon: 70 11 33 11

Danske Forsikring hjemmeside: Klik her

Om Danske Forsikring

Danske Forsikring tilbyder stort set alle former for skadeforsikringer til dig, din familie og din virksomhed. Forsikringerne sælges gennem Danske Banks ca. 380 filialer og gennem Danica Pensions assurandører.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om vores forskellige forsikringer, men du er naturligvis også velkommen til at henvende dig i Danske Bank, hos Danica Pension eller kontakte os på anden vis, hvis du ønsker at høre mere.

Danske Forsikring er en del af Topdanmark koncernen, og der er flere fordele ved, at vi er ejet af Topdanmark. Det giver os for eksempel mulighed for at udvikle bedre og mere individuelle forsikringer til dig, din familie eller din virksomhed.

Danske, forsikring, kontakt, info, telefon, hjemmeside, forsikringer, forsikringsselskab, bank

Kommer du ud for en skade, mens du er kunde i Danske Forsikring, vil du blive hjulpet af Topdanmark, der har en hurtig og effektiv stab af skademedarbejdere og taksatorer.

Lidt historie

Danske Bank har solgt forsikringer siden 1991 og har således i mange år kunne tilbyde deres kunder en bred vifte af finansielle produkter. Danske Forsikring har siden 1. januar 2000 været en selvstændig del af Topdanmark.

Før årsskiftet 1999/2000 bestod Danske Forsikring af to selskaber 'Danske Forsikring Skade, Forsikringsaktieselskab' og 'Danica Forsikring, Skadeforsikringsaktieselskab'. Begge disse selskaber var ejet af Danske Bank koncernen. På den måde er der en historisk forklaring på, at vores forsikringer sælges gennem Danske Bank og Danica Pension.

Danske, forsikring, kontakt, info, telefon, hjemmeside, forsikringer, forsikringsselskab, bank

 (Kilde: Danskeforsikring.dk)

Danske forsikring - forsikringsselskab