Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id. FDM REJSEFORSIKRING - HER er FDM Rejseforsikring, spar penge med FDM Forsikring

FDM rejseforsikring - Tegn rejseforsikring her

Klik her for at besøge FDM Forsikring og læse mere om FDM Rejseforsikring

fdm, rejseforsikring, rejseforsikringer, rejse, rejser, forsikring, forsikringer, af, på, tegn, bestil

fdm, rejseforsikring, rejseforsikringer, rejse, rejser, forsikring, forsikringer, af, på, tegn, bestil

Om FDM forsikring

FDM, der står for Forenede Danske Motorejere, og Lærerstandens Brandforsikring (LB) ejer i fællesskab FDM Forsikring. LB er ligesom FDM et medlemsselskab. Derfor er forsikringstagere i FDM Forsikring også medlemmer. Formålet med FDM Forsikring er at tilbyde medlemmerne forsikringer til en fornuftig pris og med en god dækning.

Efter seks måneders medlemskab af FDM kan du indhente tilbud på alle former for private forsikringer. FDM Forsikring forsikrer trofaste og stabile medlemmer af FDM.

Det er vigtigt for FDM Forsikring, at alle medlemmer betaler samme pris for samme risiko. Ønsker du at tegne vores attraktive bilforsikring med kaskodækning, er det en forudsætning, at du også tegner Familiens Basisforsikring. (Kilde: fdmforsikring.dk)

fdm, rejseforsikring, rejseforsikringer, rejse, rejser, forsikring, forsikringer, af, på, tegn, bestil


Medlemsberettiget hos FDM Forsikring

Du er medlemsberettiget i FDM Forsikring efter 6 måneders medlemskab af FDM, hvorefter du kan indhente tilbud på forsikringer.

Hvis du er under 25 år og ønsker kaskodækning på din bilforsikring, skal du kunne opfylde mindst ét af følgende krav: 
  1. Du skal have været medlem af Forende Danske Motorejere (FDM) i mindst 1 år. 

  2. Du skal have kørt skadefrit - som registreret bruger - i mindst 1 år og have været medlem af Forenede Danske Motorejere (FDM) i mindst 6 måneder.

Ophører medlemskabet i FDM opsiges forsikringerne i FDM Forsikring.

FDM Forsikring - Bliv medlem og spar penge