Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id. GF forsikring - HER er GF Forsikring - Besøg GF forsikring og spar penge

GF forsikring

Nedenfor på siden kan du læse mere om GF Forsikring og firmaets ide. Til højre finder du mere om alle de forskellige typer forsikringer GF Forsikring tilbyder.

GF, forsikring

 

Om GF Forsikring

Forretningside og vision

I tresserne satte en gruppe visionære ildsjæle sig det mål at skabe et anderledes forsikringsselskab - et forsikringsselskab ejet af selvstændige forsikringsklubber, der bygger på et enkelt princip om overskudsdeling. Ildsjælene fuldførte deres mål og stiftede aktieselskabet GF Forsikring i 1967.

Forretningside 
GF Forsikrings unikke forretningside er stadig bæredygtig. Præmierne skal holdes på det lavest mulige niveau, og et overskud på det mest kendte produkt, bilforsikring, betales tilbage til medlemmerne. Gennem tiden har vi betalt mere end 1,5 mia. kr. tilbage til medlemmerne. 
Vi er anderledes på markedet, fordi vi både kan tilbyde lave priser og god dækning.  Vi er ikke under pres for at levere overskud til aktionærer, men kan koncentrere os om at give medlemmerne en god service og rådgivning.  Da det er vores mål er at være blandt de bedste og ikke det største forsikringsselskab, har vi valgt at fokusere på ét kerneområde: Privat skadeforsikring.

Vision
I GF Forsikring har vi den holdning, at tilfredse medlemmer og tilfredse medarbejdere er to sider af samme sag. Vores vision er derfor at være Danmarks foretrukne forsikringsselskab for både medlemmer og medarbejdere.
For at nå vores vision, vores ønskedrøm, vil vi i GF-organisationen med stolthed arbejde som ét hold med fælles værdier og blive ved med at være blandt Danmarks bedste forsikringsselskaber. 
Vi vil fastholde vores suverænitet og selvbestemmelse som danskejet selskab og med kontrolleret vækst øge markedsandelen. Vi vil holde fast i vores kerneforretning - privat skadeforsikring - og fastholde det, der gør GF Forsikring anderledes. 
Vores økonomiske målsætning er ikke at frembringe så stort et overskud som muligt, men at sikre en tilstrækkelig kapital, så selskabet fortsat har handlefrihed.

 (Kilde: gf-forsikring.dk)

GF, forsikring

GF forsikring - forsikringsselskab