Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id. Gjensidige forsikring - HER er Gjensidige Forsikring. Spar penge med Gjensidige forsikring

Gjensidige forsikring

Adresse og kontakt oplysninger:

Gjensidige Forsikring - Nyropsgade 45 - 1602 København V.

Telefon: 70 10 90 09

Gjensidige Forsikring hjemmeside: Klik her 

Gjensidige, forsikring, kontakt, info, telefon, hjemmeside, forsikringer

Om Gjensidige forsikring

Hvem er Gjensidige Forsikring

Den 1. januar 2010 blev alle forsikringsaktiviteter i Fair Forsikring overført til en dansk filial af Gjensidige Forsikring BA, Norge.

Gjensidige er en dansk filial af Gjensidige Forsikring BA, Norges største skadeforsikringsselskab. Gjensidige har en A-rating fra Standard & Poors.

Gjensidige i Danmark er fremtidens forsikringsselskab, for den moderne privatkunde, større erhvervsvirksomheder og kommuner og regioner, der ønsker et selskab med soliditet og styrke. Vi baserer vores arbejde på ekstrem kundeorientering, og vil gerne være kendt for at levere gode forsikringer til den rette pris. Gjensidige - ganske enkelt for dig!

Gjensidige, forsikring, kontakt, info, telefon, hjemmeside, forsikringer

Vision

Vi er ca. 250 medarbejdere, der hver dag gør vores bedste for at leve op til vores vision, som er:

Vi skal kende kunden bedst og involvere os mest

(Kilde: Gjensidige.dk)

Gjensidige forsikring - Tryghed i hverdagen