Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id. HUNDEFORSIKRING - HER er din Hundeforsikring, få tilbud på hunde forsikring

hundeforsikring Ansvarsforsikring

Som hundeejer er du forpligtiget til at tegne en lovpligtig hundeansvarsforsikring. Forsikringen dækker det ansvar du som hundeejer kan pådrage dig, hvis din hund forvolder skade på andre personer eller deres ting.
Alm. Brand. Vi er sikre på, at vores forsikringer kan slå dine. Test. Klik her

hundeforsikring, hund, forsikring, forsikringer, forsikringsselskab

Hundeforsikring med udvidet dækning

Du kan vælge en del forskellige tilvalg i forbindelse med din hundeforsikring. Her er nogle retningslinier.

Hundeansvarsforsikring

Hundeansvarsforsikringen er lovpligtig og dækker, hvis din hund skader andre mennesker eller deres ting.

Udvidet ansvarsforsikring

En udvidet ansvarsforsikring dækker, hvis din hund for eksempel bider hundetrænere, dommere og instruktører under træning, på udstillinger, til konkurrencer og lignende. Disse skader er ikke dækket af den lovpligtige ansvarsforsikring, og derfor kræver mange hundeklubber og -foreninger, at du har oprettet denne forsikring, før du kan få lov til at deltage i deres arrangementer.

Sygeforsikring

Sygeforsikringen dækker næsten alle regninger fra dyrlæge og dyrehospital – også eventuelle nat- og weekendtillæg. Forsikringen dækker ikke sygdomme, der viser sig i forsikringens første 30 dage.

Du kan købe forsikringen, fra din hund er 3 måneder, og til den fylder 4 år.

Tandskadeforsikring

Tandskadeforsikringen dækker hundens tandskader efter ulykker. Du kan som oftes kun købe tandskadedækningen sammen med sygeforsikringen.

Livsforsikring

Du kan købe en livsforsikring, hvis du er medlem af en specialklub, og din hund er stambogsført. Den bliver udbetalt, hvis din hund dør, inden den er fyldt 10 år - og erstatningen kan for eksempel bruges til at købe en ny hund.

hundeforsikring, hund, forsikring, forsikringer, forsikringsselskab

 

Hundeforsikring - Hunde forsikring