Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id. IF HUS-FORSIKRING - Bestil husforsikring hos IF Forsikring - Spar penge IF Hus-Forsikring

IF husforsikring - bestil husforsikring online her

 

If Forsikring hjemmeside: Klik her 

IF, husforsikring, hus, forsikring, if-forsikring, ifforsikring, forsikringsselskab, villa, brand

Om IF forsikring


Fakta om IF Forsikring

If er Nordens førende skadeforsikringsselskab med ca. 3,6 millioner kunder. I 2008 var vores bruttopræmieindtægt 39 milliarder svenske kroner. If ejes af finske Sampo, og koncernen har ca. 6.900 ansatte.

If tilbyder skadeforsikringer til kunder på nationale markeder i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Baltikum og Rusland. Desuden tilbyder vi service til nordiske kunder med international virksomhed via filialkontorer og via netværk.

Hos If ønsker vi, at du skal føle dig tryg ved dit valg af forsikringsselskab. Vi ønsker også, at det skal betale sig for dig at vælge If. Derfor tilbyder vi vores nuværende og nye kunder en række fordele, fx If Aftale til privatpersoner og If Login til virksomheder.

IF, husforsikring, hus, forsikring, if-forsikring, ifforsikring, forsikringsselskab, villa, brand

Hos If ved vi det meste om risici - og om hvordan du kan undgå dem. Vi hjælper dig gerne med spørgsmål om, hvordan du bedst forsikrer dig. Vi tager risikoen - så slipper du. (Kilde: IF.dk)

IF hus-forsikring - Tryghed i hverdagen