Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id. IHI BUPA FORSIKRING - HER er IHI Bupa Forsikringsselskab - Spar mange penge hos IHI Forsikring

IHI Bupa Danmark Forsikringsselskab

IHI BUPA er et forsikringsselskab som her fokus på Rejseforsikringer og Sundhedsforsikringer. Læs mere til højre om forsikringerne eller læs mere om IHI Bupa nedenfor.

IHI, BUPA, FORSIKRING, Forsikringsselskab, forsikringer, rejseforsikring, sundhedsforsikring, sundhedsforsikringer, rejseforsikringerIHI, BUPA, FORSIKRING, Forsikringsselskab, forsikringer, rejseforsikring, sundhedsforsikring, sundhedsforsikringer, rejseforsikringer

Klik her for at besøge IHI Bupa hjemmeside

 

Om IHI BUPA - Forsikringsselskab


Sundhedsspecialisten med hjertet på rette sted.

Hvorfor vælge ihi Bupa?

Der er mange gode grunde til at vælge ihi Bupa. Men tre af de bedste er, at vi er specialister, har mange års erfaring og er dybt engagerede i vores arbejde.

ihi Bupa er specialister i international syge- rejse- og udstationeringsforsikringer til både virksomheder og private. Vi har i mere end 30 år forsikret og serviceret danskere og andre nationaliteter i deres hjemland, på rejser og under længere udlandsophold.

Erfaring giver dig bedre forsikringer

De mange års erfaring gør os i stand til at designe vores produkter, så de afspejler dine ønsker til såvel dækninger som service. Med andre ord har erfaringen givet os viden. Vi ved f.eks., hvor vores produkter skal være fleksible for at passe til dine behov, og vi ved, at dine muligheder for at blive serviceret også skal være fleksible. Derfor tager vores produkter og servicer højde for den nyeste udvikling inden for bl.a. sygdomsbehandling og teknologi.

Engageret og menneskelig rådgivning

For os er en skade ikke bare en finansiel transaktion. Det er en situation, hvor et menneske har brug for hjælp. Og at være behjælpelig i alle faser af en skade er for os lige så vigtigt som at betale udgifterne til den. Vi kan sætte os ind i din situation både før, under og efter en skade – og er engageret i at hjælpe dig. Vi er trænet i at håndtere de skader, du kommer ud for – og er engagerede i at finde de bedste løsninger.

Du får adgang til et globalt netværk

Vi er en del af Bupa, British United Provident Association, der er en global sundheds- og plejeorganisation med 10 mio. forsikrede i 195 lande samt 24 mio. i USA, der modtager kronisk sygdomsbehandling og livsstilsvejledning. For dig indebærer det, at du har adgang til Bupas omfattende ekspertise og mere end 40.000 behandlingssteder og hospitaler i hele verden.

Vi servicerer dig, ikke aktionærer

Bupa har ingen aktionærer. Det er vigtigt. For det betyder, at vi ikke skal betale afkast til aktionærer, men kan geninvestere vores overskud i bedre produkter og servicer til dig og vores andre kunder. Mere nøjagtigt investerer vi én mia. kr. i forbedringstiltag verden over. Her har vi særligt for øje for kundernes ændrede behov, og hvad vi skal gøre for at imødekomme dem.

Ud over forbedringstiltagene bruger vi en del af overskuddet på at sponsere forskning og godgørende formål inden for sundhed og sygdom.

Med ihi Bupa får du en samarbejdspartner, der:

  • Er økonomisk stærk og stabil
  • Leverer fagkyndig rådgivning til både arbejdsgiver og de forsikrede medarbejdere
  • Giver adgang til nuanceret ekspertviden inden for sundhed og sygdom
  • Er tilgængelig og engageret (kilde:scandinavia.ihi.com)

IHI, BUPA, FORSIKRING, Forsikringsselskab, forsikringer, rejseforsikring, sundhedsforsikring, sundhedsforsikringer, rejseforsikringer

ihi Bupa ejes af Bupa

Bupa er en "provident organisation", der geninvesterer sit overskud i bedre service for sine kunder.

International Health Insurance danmark a/s (IHI) blev i 2005 en del af British United Provident Association (Bupa). Den 1. januar 2009 blev IHIs juridiske selskabsnavn omdømt til Bupa Denmark, Filial af Bupa Insurance imited, England og samtidig skiftede vi brand-navn til ihi Bupa.

Bupa er en global sundheds- og plejeorganisation og er med selskabsformen ”provident” i stand til at geninvestere hele sit overskud i virksomheden frem for til f.eks. aktionærer. Således lyder investeringsbudgettet i gennemsnit på 100 millioner £. Dette betyder kontinuerlig udvikling af serviceydelser og mere global tilstedeværelse til gavn for vores kunder.

Alle Bupas 50.000 medarbejdere er drevet af selskabets vision: "taking care of the lives in our hands".  Med ihi Bupa som en del af Bupa-gruppen nyder 10 millioner kunder godt af organisationens prisbelønnede service inden for privat sundhedsforsikring.

Hvad betyder det for dig?

Bupa er ikke alene førende inden for sundhed og pleje i Europa, men opererer også inden for forskellige forretningsområder, såsom wellbeing-værktøjer, hospitaler og børnehaver. Bupa har selskaber i Spanien, Danmark, Saudi Arabien, Thailand, Hong Kong, Singapore, Kina, Australien og Miami, USA. Dette betyder, at du som ihi Bupa-kunde får en økonomisk stærk og stabil partner, der har stor specialistviden inden for sygdom og sundhed og et stort internationalt netværk. (kilde:scandinavia.ihi.com)

ihi bupa rejseforsikring og sundhedsforsikring