Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id. INDBOFORSIKRING - HER er din Indboforsikring, få tilbud på forsikring af indbo

Indboforsikring

Mange primært unge mennesker glemmer eller nedprioritere en indboforsikring, hvilket desværre kan blive rigtig dyrt. Mange glemmer at forsikringen også indeholder en ansvarsforsikring og det kan ruinere en familie, hvis uheldet er ude og de laver store skader på andres ting/ejendom.

Søg for at have en Indboforsikring og sov roligt om natten.

Indboforsikring, indbo, forsikring, forsikringer, forsikringsselskab

Om indboforsikring

Indboforsikring dækker alt under taget og lidt til


Hvad dækker forsikringen


En indboforsikring dækker dine og din families møbler og ejendele. Samtidig får du en ansvarsforsikring, der er god at have, hvis du eller din familie ødelægger andres ting eller bliver gjort ansvarlig for en skade.


Hvem omfatter indboforsikringen?


En indboforsikring omfatter alle medlemmer af husstanden.
Børn under 21 år, der flytter hjemmefra, er også dækket af forsikringen, hvis de bor alene.

 

Tilpas din forsikring


Du kan udvide din indboforsikring med Cykeldækning og dækning for Pludselig skade, Funktionsfejl og Golfdækning eller måske har du brug for forsikring på din havetraktor eller din windsurfer mv. Tjek med dit eget selskab da der findes en del forskelle på hvad der er standard.

Beregn summen af dit indbo

Når du køber en forsikring, skal du vælge en indbosum. Indbosummen skal du beregne ud fra, hvor meget dine ejendele er værd. Måske har du flere værdier i hjemmet end du umiddelbart regner med. Tænk over hvad det koster, hvis du skal ud og købe nyt inventar til hele dit hjem?

Indbo uden for dit hjem


De fleste indboforsikringer dækker også, hvis din cykel eller dit rejsegods bliver stjålet.

 

 

Indboforsikring, indbo, forsikring, forsikringer, forsikringsselskab

Indboforsikring - Er mit indbo dækket