Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id. BILFORSIKRING LÆRERSTANDENS BRANDFORSIKRING, Tegn Bilforsikring hos Lærerstandens Brand-Forsikring, spar penge på din forsikring

Lærerstandens brandforsikring - bilforsikring

 

Om Lærerstandens Brandforsikring - LB forsikring

Fællesskab med fordele - Lærerstandens Brandforsikring G/S

Lærerstandens Brandforsikring (LB) er et forsikringsselskab for medlemmer, der har undervisning som hovederhverv. LB tilbyder alle former for privatforsikringer.

bilforsikring, bilforsikringer, bil, Lærerstandens, brandforsikring, forsikring, forsikringer, af

LB er et gensidigt selskab, hvor medlemmerne er medejere. Det betyder, man har forsikring i et fællesskab, hvor alle har en interesse i, at forsikringer skal have en fornuftig pris og en god dækning.

I LB er der ingen aktionærer. Det er alene medlemmerne, der får del i et eventuelt overskud. Derfor er der heller ingen privat ejerkreds, der disponerer over selskabet. Selskabet bliver ledet af en medlemsvalgt generalforsamling og bestyrelse.

Over 200.000 undervisere har valgt – og holder fast ved LB.

bilforsikring, bilforsikringer, bil, Lærerstandens, brandforsikring, forsikring, forsikringer, af

Historie
Lærerstandens Brandforsikring blev stiftet i 1880 - af lærere og for lærere. Formålet var gensidig hjælp inden for en særlig udvalgt og ensartet gruppe.

LB’s egentlige ophavsmand og stifter, Lærer Simonsen fra Spejlsby på Møn, var fuldt og fast overbevist om, at lærerne med fordel kunne danne deres egen forsikringsforening. Den skulle hvile på gensidighedsprincippet. Dengang blev det udtrykt: "Hvis lærerne står sammen, kan vi danne en brandforsikring, der er billigere end de andre kasser, og en sådan forening kan drives med et overskud, som vil kunne blive en hjælp til lærernes trængende efterladte".

Idegrundlaget har været bæredygtig helt op til i dag. LB stadig er undervisernes forsikringsselskab og hjælper trængte medlemmer via understøttelseskassen.
 (Kilde: lb.dk)

Lærerstandens bilforsikring - forsikring af bil