Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id. LIVSFORSIKRING - HER er din Livsforsikring, få tilbud på livsforsikring

livsforsikring

En livsforsikring er en forsikring der udbetaler en sum eller en løbende ydelse til den/de begunstigede i tilfælde af at den forsikrede dør.

Efterladte børn, samlever eller ægtefælle har værdi af en livsforsikringsydelse efter en afdød.

Livsforsikring, livs, forsikring, forsikringer, forsikringsselskab

 

Om livsforsikring

Hvad skal der ske med din familie, hvis du dør? Det er ikke rart at tænke på, men det giver indre ro at vide, at du har sørget for det vigtigste, hvis det værste skulle ske.

Her kan du se, hvordan du kan sikre dig selv, din partner og dine børn i tilfælde af ulykke, sygdom eller død.

Du kan tegne livsforsikringerne i forbindelse med din pensionsopsparing. Det er naturligt at snakke pensionsopsparing når man også tænker på livsforsikringer. Du bør sikre dig at din pension bliver udbetalt til den rigtige person hvis du dør, og du bør tænke over, hvad størrelsen af pensionen er i sådan et tilfælde.

 

Generelt bør folk med små pensioner have store livsforsikringer, og såfremt man har gode pensioner kan selve livsforsikringen være noget mindre. Alt dette er dog utrolig forskelligt fra person til person, også blandt ægtefolk.

 

Dødsfaldsdækning

Mange mennesker tror, det sociale sikkerhedsnet træder til, når en forsørger falder væk. Men den hjælp, dine efterladte kan få fra det offentlige i tilfælde af din død, er stærkt begrænset. Der ydes kun forskellige tilskud til jeres umyndige børn. Din ægtefælle eller samlever kan intet få.

Hvad dækker Dødsfaldsdækningen?

Du kan oprette en individuel tilpasset dødsfaldsdækning, der udbetales som et engangsbeløb eller som en månedlig udbetaling i en aftalt årrække.

Hvem dækker Dødsfaldsdækningen?
Forsikringen udbetales til den eller dem, du indsætter som begunstiget.

livsforsikring - pensionsopsparing