Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id. PRISER PÅ FORSIKRINGER. Find billige priser på forsikringer. Forsikringsprisguide

Priser på forsikringer

Alle vil have billige forsikringer, men forsikringsbranchen kan for mange virke som en uoverskuelig jungle. Vi kan godt forstå at kunderne er i vildrede når de skal beslutte, hvilket forsikringsselskab som de skal benytte.

Mange leder efter en facit liste, så de nemt kan vælge forsikring  - Problemet er at der ikke findes en sådan forsikringsliste med et enkelt resultat. Det tætteste man nok kommer dette er denne hjemmeside: Klik her

Men den er langt fra dækkende og rigtig klog bliver man ikke. Forsikringer kan jo variere næsten i en uendelighed f.eks. pris, dækning, selvrisiko og mange andre ting som f.eks. erstatningsbil og andre tillæg kan justeres på mange måder.

Hvad skal man så vælge

Du skal have det godt med dit valg

Mange undersøgelser viser, at du hurtigt kan spare en del penge på dine forsikringer, men det handler om at gøre en aktiv indsats selv. F.eks. kan du tage kontakt til forskellige forsikringsselskaber, og lade dem udarbejde et tilbud til dig. Husk at være opmærksom på forskelle i f.eks. selvrisiko og betingelser for dækning i tilfælde af, at uheldet er ude.

Det er vigtigt at du selv har det godt med dit valg. Er det et bevist valg at en dækning er mindre end ved andre selskaber, er det måske fint nok, hvis forsikringen passer til ens behov. Men hvis du er i tvivl om du reelt er dækket ud fra dine behov, bør du nok vælge en anden forsikring eller ihvertfald få undersøgt din usikkerhed hos dit nuværende forsikringsselskab. Pris er ikke alt, hvis man ikke sover roligt om natten.

Find den billigste pris og bedste løsning 

Det bedste du kan gøre er at indhente tilbud på dine forsikringer mindst hvert andet år. Men er du/I en familie bør I gøre det hvert år, da man skal være meget bevist om at familien bliver ældre og nye behov opstår. Der kan jo også være familie forøgelse eller nye fritidsaktiviteter.

Forbedre dig på at kunne spare mange penge og få en bedre dækning, da det mange gange er udfaldet af denne fremgangsmåde.

Det bedste og nemmeste er at tage en kopi af dine nuværende forsikringer og så tage fat i 2-3 forsikringsselskaber, eller alternativt vurdere deres forsikringer via deres hjemmeside. Når du har fået svar fra disse forsikringsselskaber kan du vælge det tilbud og den dækning der passer dig/familien bedst.

Det kunne også være at du blev bekræftet i, at du i forvejen har det rigtige forsikringsselskab - Dette er rart, og samtidig med din forsikrings-gennemgang har du fået tjekket om dine forsikringsbehov har ændret sig. Så kan du sove trygt og roligt.