Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id. RUNA forsikring - HER er RUNA Forsikring, spar penge med RUNA Forsikring

Runa forsikring

Adresse og kontakt oplysninger:

Runa Forsikring - Farvergade 17 - 1463 København K
Telefon: 33 32 22 00

Runa Forsikring hjemmeside: Klik her 

RUNA, forsikring, kontakt, info, telefon, hjemmeside, forsikringer, forsikringsselskab

Om Runa Forsikring


Fællesskab med fordele - RUNA Forsikring

Runa Forsikring er et selskab i LB Koncernen. Ud over moderselskabet Lærerstandens Brandforsikring består koncernen også af Bauta Forsikring og FDM Forsikring. Runa forsikring tilbyder forsikringer til FTF, som er hovedorganisationen for 450.000 danskere. Runa Forsikring tilbyder alle former for privatforsikringer og visse erhvervsforsikringer.

Selskaberne i LB Koncernen har fælles administration og har derfor lave omkostninger. Den sunde forretning skyldes især, at selskaberne udelukkende koncentrerer sig om det, de er gode til: At tilbyde forsikringer til en fornuftig pris og med en god dækning.

Historie

I foråret 1992 indgik FTF en aftale med Runa Forsikring. Aftalens formål var at give FTF’s organisationer mulighed for at tilbyde medlemmerne attraktive forsikringer.

(Kilde: runa.dk)

RUNA, forsikring, kontakt, info, telefon, hjemmeside, forsikringer, forsikringsselskab

Runa forsikring - forsikringsselskab