Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. BilligeForsikringer.dkFejl i get-id. UHELDSFORSIKRING - HER er din Uheldsforsikring, få tilbud på uheldsforsikring

uheldsforsikring

Er du træt af at blive lokket til at købe uheldsforsikringer når du handler elektronik eller andre elektriske apparater. Typisk skal du give 299,- kr. for en forsikring på en bærbar pc til f.eks. 3495,- kr. Det er næsten 10% af købsprisen og man bør tænke sig godt om inden man siger ja. For der findes andre og bedre muligheder hos de fleste forsikringsselskaber. 

Om UheldsForsikringer - Generel info.

Har du tabt din nye mobiltelefon, sidder Wii-remoten pludselig fast i dit nye fladskærms-tv eller har lillesøster hældt saft i DVD-afspilleren ?

Med en Fejl- og Uheldsforsikring behøver du ikke længere at tage stilling til de dyre tillægsforsikringer, hver gang du er ude at handle. Fejl- og Uheldsforsikringen dækker både ved funktionsfejl og når uheldet er ude.

Fejl- og Uheldsforsikringen består typisk af:
  • Funktionsfejlsforsikring, der er et supplement til købeloven, dækker skader der sker inde i dine elektriske apparater, fx hvis din 3 år gamle vaskemaskine ikke vil vaske mere. Dine elektriske apparater er dækket i 4 år fra første købsdato.
  • Pludselig skade, der dækker pludselig skade på dine indbogenstande, fx hvis du taber et glas rødbeder på din hvide sofa.
Elektriske apparater til fritidshuset dækkes også under Fejl- og Uheldsforsikringen i de første 4 år fra købsdato.

Selvrisiko
Dækningen har som regel en selvrisiko på 400 til 800 kr. Selvrisikoen bør dog ikke være alt for stor, da forsikringen derved nemt mister sin værdi.

Uheldsforsikring - Uhelds forsikring