uheldsforsikring

Er du træt af at blive lokket til at købe uheldsforsikringer når du handler elektronik eller andre elektriske apparater. Typisk skal du give 299,- kr. for en forsikring på en bærbar pc til f.eks. 3495,- kr. Det er næsten 10% af købsprisen og man bør tænke sig godt om inden man siger ja. For der findes andre og bedre muligheder hos de fleste forsikringsselskaber. 

Om UheldsForsikringer - Generel info.

Har du tabt din nye mobiltelefon, sidder Wii-remoten pludselig fast i dit nye fladskærms-tv eller har lillesøster hældt saft i DVD-afspilleren ?

Med en Fejl- og Uheldsforsikring behøver du ikke længere at tage stilling til de dyre tillægsforsikringer, hver gang du er ude at handle. Fejl- og Uheldsforsikringen dækker både ved funktionsfejl og når uheldet er ude.

Fejl- og Uheldsforsikringen består typisk af:
  • Funktionsfejlsforsikring, der er et supplement til købeloven, dækker skader der sker inde i dine elektriske apparater, fx hvis din 3 år gamle vaskemaskine ikke vil vaske mere. Dine elektriske apparater er dækket i 4 år fra første købsdato.
  • Pludselig skade, der dækker pludselig skade på dine indbogenstande, fx hvis du taber et glas rødbeder på din hvide sofa.
Elektriske apparater til fritidshuset dækkes også under Fejl- og Uheldsforsikringen i de første 4 år fra købsdato.

Selvrisiko
Dækningen har som regel en selvrisiko på 400 til 800 kr. Selvrisikoen bør dog ikke være alt for stor, da forsikringen derved nemt mister sin værdi.

Uheldsforsikring - Uhelds forsikring